VDO Nederland, keeping your business moving.
Automotive & industrie

Audio

Muziek, nieuws en andere vormen van informatie zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook tijdens het werk luisteren we massaal naar de radio. Een radio in je vrachtwagen, bus of speciaal voertuig zoals een loader, veegmachine of bulldozer is dan ook onmisbaar. Door het vele gebruik van de voertuigen moet ook de radio voldoen aan veel eisen. Wij hebben de (off road) radio in 12V of 24V die past bij jou!

Met meer dan 80 jaar ervaring leveren wij kwalitatief hoogwaardige radio’s - inclusief speakers, antennes, adapters en bekabeling - voor iedere toepassing. De radio's zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden en zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor jij ongestoord kunt focusen op het werk en verkeer.

Jouw veiligheid evenals de veiligheid op het werkterrein en veiligheid voor anderen in die omgeving worden vergroot met onze radio's. En dat zonder afbreuk aan de zuiverheid van het geluid.

De series zijn beschikbaar in zowel 12V als 24V, met en zonder DAB (digitale radiozenders), in standaard afmetingen en een ondiepe variant voor voertuigen en machines met beperkte inbouwruimte.

Kortom, functioneel design en perfect geluid, in de kwaliteit die je van Continental en VDO gewend bent!

 

 

Nieuw! Radio's via CAN-bus

Nieuw in ons assortiment zijn 12V radio's die aangesloten kunnen worden via de CAN-bus van het voertuig, waardoor de mogelijkheden zich nog verder uitbreiden en de autoradio onderdeel wordt van de hedendaagse moderne technologieën.

Altijd een partner in jouw buurt

Bekijk onze oplossingen

12V Radio VDO

Ontdek ons uitgebreide assortiment 12V Radio's met of zonder CD en DAB+.

12V Radio VDO

12V Radio's Continental

Ontdek het Continental assortiment 12V Radio's met of zonder CD en DAB+.

12V Radio's Continental

24V Radio's VDO

Ontdek ons uitgebreide assortiment 24V Radio's met of zonder CD en DAB+.

24V Radio's VDO

24V Radio's Continental

Ontdek het Continental assortiment 24V Radio's met of zonder CD en DAB+.

24V Radio's Continental