VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Meld je op tijd aan voor de bevoegdheidsverlenging tachograaftechnicus

Geplaatst: 08-09-2020

Het IBKI heeft namelijk aangegeven dat het examen pittiger gaat worden en er komen nieuwe vragen bij over de slimme tachograaf. Het inschrijven op onze populaire bevoegdheidsverlenging loopt storm en al velen hebben hun bevoegdheidsverlenging reeds in handen. Wil je deelnemen aan onze examengerichte training? Meld je dan zo snel mogelijk aan want vol is vol.

Voor veel keurmeesters verloopt de bevoegdheidspas aan het einde van dit jaar. Het is daarom belangrijk om voor het verlopen ervan het examen opnieuw te doen en succesvol af te ronden, zodat je bevoegdheid tijdig kan worden verlengd.

 

Niet gehaald? Geen nood, bij ons mag je de training gratis herhalen

Ons doel is uiteraard dat iedereen die bij ons de training volgt de eerste keer slaagt. Maar wat als je onverhoopt toch bent gezakt? Dan bieden wij een gratis herhalingstraining aan. Let op! Gratis herhalen kan alleen wanneer de examentraining bij ons is gevolgd en is exclusief examenkosten van het IBKI. Zo doen we er samen alles aan zodat jij je bevoegdheid kan behouden.

 

Vraag de training op tijd aan.

Momenteel lopen de trainingen snel vol. Heb je je nog niet ingeschreven? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan bij je partner. De trainingen vinden op diverse locaties plaats.  Nog geen klant van één van onze partners? Neem contact op met één van onze VDO Academy locaties en schrijf je snel in!

 

VDO Academy Locaties

 

Apeldoorn – A1 Automotive

Tweelingenlaan 102, 7324 BP Apeldoorn, Tel: 055 303 0043

 

Alphen aan den Rijn – Smart Tacho Solutions

Tankval 30, 2408 ZC Alphen aan den Rijn, Tel: 0172 748 950

 

Breda – Info Instruments

Hazeldonk 6521, 4836 LD Breda, Tel: 076 596 1140

 

Eindhoven – AA-Equipment Support

1e Tussendijk 17, 5705 CG Helmond,  Tel0492 525 717

 

« Nieuwsoverzicht