VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Code 95 training vanuit huis

Geplaatst: 04-04-2018

Als eerste en enige biedt Continental/VDO een CCV erkende digitale opleiding aan voor beroepschauffeurs die in combinatie met slechts 2,5 uur klassikale instructie goed is voor 7 van de 35 punten voor Code 95.

Deze e-learning training biedt interessante en uitdagende leerstof op het gebied van tachografen en (Europese) wetgevingen. Gedurende de 5 jaar dat de vakbekwaamheid geldig is, verandert er natuurlijk het een en ander. En waar kun je beter je kennis opdoen dan bij de makers van de tachograaf?

e-learning, wat zijn de voordelen?

Voor het onderdeel U23 nascholing digitale tachograaf dient men verplicht de volledige 7 uur klassikaal door te brengen. Dit gebeurt op een trainingslocatie ergens in het land. Het werkelijk aanwezig zijn wordt door de instanties streng gecontroleerd.

Met het U23 e-Learning deel hoef je nu slechts maar 2,5 uur klassikaal door te brengen (CCV verplicht). Dit kan in de ochtend, middag, avond of in het weekend plaatsvinden en ben je niet meer een gehele dag kwijt. En dat scheelt!

U23 e-learning, hoe werkt dat?

Tien kalenderdagen voor aanvang van het klassikale deel ontvang je inlogcodes die je toegang geven tot het e-learning portaal. In deze tien dagen kun je op je eigen tempo de eerste 4,5 uur volbrengen. Voor iedere keer dat je even stopt, houdt het portaal bij waar je gebleven bent en kun je op een later tijdstip weer doorgaan waar je gebleven was. Dat is nu eens ontspannen een training volgen.

Nadat de 4,5 uur is volbracht krijg je een certificaat ter beschikking dat aangeeft dat deze uren succesvol zijn afgerond. Dit bewijs van deelname neem je in geprinte vorm mee naar het klassikale deel. Men mag namelijk alleen de 2,5 uur klassikaal volgen als bewezen kan worden dat het online deel correct is gevolgd. Het klassikale deel is een enerverende en praktijkgerichte hands-on training met demonstratie materiaal wat de werkelijke situatie nabootst. Na afloop van het klassikale deel is de 7uur voltooid. Goed voor 7 van de 35 Code 95 punten.

Heb je interesse in deze training? 

Schrijf je dan in via de VDO-Academy

« Nieuwsoverzicht