VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Alles over TIS-Web op één plek!

Geplaatst: 11-05-2020

Met het gloednieuwe TIS-Web platform introduceert Continental met haar merk VDO een online plek waar antwoord wordt gegeven op alle vragen. De website brengt alle stappen in beeld, vanaf het inloggen in het programma tot en met het downloaden van data en het archiveren en analyseren ervan. Als belangrijkste factor dus het uitleggen van functionaliteiten door middel van instructiefilmpjes, ofwel video tutorials. Samen met jullie als gebruikers zullen deze tutorials in de toekomst uit gaan groeien tot een onmisbare kennisbron voor TIS-Web. Dus mocht er op enig moment een onderwerp ontbreken of zijn er andere vragen waar je antwoord op wilt? Laat het ons weten!

Bij elk filmpje heb je de keuze om wel of geen ondertitels aan te zetten. Dat doe je met de CC* knop. De ondertitels zijn nu beschikbaar in het Engels en in het Nederlands. Andere Europese talen zullen later volgen.

De combinatie van deze instructiefilmpjes en handleidingen geeft antwoorden op veel voorkomende vragen. Daarnaast bieden onze geautoriseerde partners specifieke trainingen aan waarbij je praktische uitleg krijgt over alle ins en outs van het programma en dit platform een uitstekend naslagwerk vormt.

Tevens kunnen onze partners je meteen helpen bij aanvullende vragen die het platform niet aanbiedt.

 

Neem nu alvast een kijkje

 

Nieuwsgierig naar de video tutorials?

Kijk dan snel hier

 

Fig – De gloednieuwe website leert je alles over TIS-Web.

« Nieuwsoverzicht