VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

FAQ Algemeen

 

 

 

 

 

 

Om de hoeveel dagen moet ik downloaden?

Wettelijk is verplicht dat je de data van voertuigen elke 90 dagen en bestuurdersdata elke 28 dagen downloadt.

Terug naar boven

 

 

 

Is het mogelijk om volledig automatisch te downloaden?

Het Remote Download Device (DLD®) is dé comfortabele oplossing voor het downloaden van data uit het massageheugen en de bestuurderskaart. DLD® verzendt de gegevens automatisch en veilig (encrypted) vanaf elke gewenste locatie en op ieder gewenst moment naar de computer op de thuisbasis. Kortom, een zorg minder!

Meer lezen

Terug naar boven

 

 

 


Waar kan ik VDO software updates vinden?

Via deze link ga je direct naar de laatste updates van VDO Software.

Terug naar boven

 

 


TIS-Web® Security update: Update je Windows Server 2003, Windows XP en RTM software voor 1 April 2016

BELANGRIJK: Per 1 April 2016 worden de veiligheidseisen verscherpt rondom overdracht van digitale data en bescherming privacygegevens. Zorg ervoor dat je systemen en RTM software voor deze datum zijn gewijzigd. Continenal kan niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele dataverlies als gevolg van het niet updaten naar de vereiste software.

Beschikbare links (lees het bijgevoegd document eerst voordat je een file downloadt)

  • RTM 2.2.0
  • RTM 2.2.01 Update

Reden voor update

Door de verscherping van de regels rondom bescherming data- en privacy gegevens, is het de verplichting van Continental/VDO zich hieraan te confirmeren. Om aan deze verplichting te voldoen zal er een wijziging plaats vinden aan de servers van TIS-Web® op 1 April 2016. Dit heeft als gevolg dat, als de lokale PC of server (waar de Remote TCO manager software of de Automatic upload tool op geinstalleerd is ) niet aan dezelfde veiligheidseisen voldoet, er geen communicatie plaats kan vinden met de TIS-Web® servers. Er vindt dan geen authenticatie van uw geüploade tachograaf data plaats. Uw operating systeem en RTM software dient hiervoor aangepast te worden. De te ondernemen stappen. De te nemen stappen en/of adviezen staan in onderstaand document uitgelegd.

Mededeling betreffende Windows Server 2003 en Windows XP - deze medeling is ook opgenomen in onderstaand document:
Microsoft heeft in 2014 aangekondigd dat volledige support voor Windows Server 2003 – voor welke versie dan ook - in zijn geheel gestopt zal gaan worden op 14 Juli 2015. Tevens heeft Microsoft reeds in 2013 aangekondigd dat volledige support voor Windows XP – voor welke versie dan ook – in zijn geheel gestopt zal gaan worden op 8 April 2014. Microsoft heeft zijn support voor deze producten ook daadwerkelijk op deze datum beëindigd en zal geen updates en/of beveiligingsupdates meer uitvoeren. Hoewel updates naar nieuwe (server) software geen sinecure is wordt het zeer sterk aanbevolen om de Windows producten naar een recentere versie te updaten. Dit als gevolge de mogelijke consequenties van verdere verscherping rondom regels van dataveiligheid en ook de aankondigingen van nieuwe verbeterde (Secure Hash) Algoritmes begin 2017 te blijven ondersteunen.

Veiligheidsupdate advies


TIS-Web® Security update 1 April: Automatic Upload Tool extra info

Terug naar boven

 

 

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel