VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Werkplaatsuitrusting

In het vrachtverkeer bestaat altijd haast, chauffeurs en transporteurs zijn daarom altijd gebaat bij snelle service in elke situatie. En dat is dan ook waar VDO naar streeft. Met een uitgebreid netwerk van werkplaatsen in heel Europa is de juiste hulp altijd dichtbij, zowel voor de slimme tachograaf als voor oudere versies van dit controleapparaat.

Alle werkplaatsen binnen ons netwerk zijn geautoriseerd om periodieke inspecties uit te voeren. Ook worden tachografen hier gekalibreerd, kun je hier terecht om tachografen te vervangen en voor alle andere voorkomende werkzaamheden aan de tachograaf.

VDO biedt de werkplaatsen uitgebreide werkplaatsuitrusting bestaande uit professionele apparatuur waarmee werkzaamheden snel, maar belangrijker nog wellicht, ook overeenkomstig wetgeving uitgevoerd worden.

Kortom, wanneer jouw werkplaats is aangesloten bij ons netwerk, dan ben je verzekerd van moderne en hoogwaardige gereedschappen en bedien je je klanten met uitsluitend kwaliteit.

Totdat de slimme tachograaf zijn intrede deed kon iedere tachograaf worden getest, geijkt, geprogrammeerd en worden voorzien van updates met de testcomputer CTC II.  Voorlopig blijft dat zo, echter met dienverstande dat de CTC II niet geschikt is om te werken met de slimme tachograaf. Wordt in jouw werkplaats de CTC II gebruikt en heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze geautoriseerde partners.

Dé oplossing voor het ijken, testen, programmeren en updaten van alle type digitale tachografen inclusief de slimme tachograaf is de Workshop Tab. Een oplossing in de vorm van een tablet wat alle functies met elkaar combineert en voorziet in alle mogelijke rapporten. Daarnaast bevat de Workshop Tab ook nog eens een handige wizard waarmee je monteurs stapsgewijs door het ijkingsproces worden geleid.

Ook de Workshop Key (USB-stick) in combinatie met onze Workshop Report software leidt werkplaatspersoneel stap voor stap door de kalibratie en levert complete testrapporten in een handomdraai.

 

Altijd een partner in jouw buurt

Direct regelen

Workshop Report

Moderne software voor testrapporten en databeheer.

Workshop Report

Tachograafkaart sleuf reiningingskaarten (12 stuks)

€ 71,78
Bestellen

Tachograafkaart schoonmaakdoekjes (12 stuks)

€ 39,62
Bestellen

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief