VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Werkplaats

Het uitgangspunt bij VDO is altijd dat wij onze klanten altijd en overal snel en adequaat kunnen bedienen. We beschikken dan ook over een uitgebreid en dicht vertakt netwerk van Tachograaf Service Partners, ook voor de slimme tachograaf.

Geautoriseerde werkplaats Slimme Tachograaf
De komst van de nieuwe Slimme Tachograaf zorgt voor nieuwe werkzaamheden met en aan de tachograaf. Dit betekent nieuwe stappen in het ijkingproces en aanpassingen en uitbreidingen van apparatuur.

Vandaar dat VDO een nieuw netwerk opbouwt van geautoriseerde werkplaatsen die zijn getraind en gecertificeerd en over de juiste apparatuur beschikken om te kunnen werken met de Slimme Tachograaf. Samen bereiden we jouw werkplaatspersoneel en -apparatuur voor.

Tachograaf Service Partners
Er zijn meer dan 9400 Tachograaf Service Partners in Europa, waarvan meer dan 400 alleen al in Nederland. Hiermee bieden we je om-de-hoek service bij onderhoud, ijking en wettelijk voorgeschreven inspectie van alle VDO tachografen tot en met de DTCO 3.0 inclusief bijbehorende apparatuur.

Vind via onze dealerlocator een Tachograaf Service Partner of Geautoriseerde werkplaats Slimme Tachograaf bij jou in de buurt.

Vind hier de dichtstbijzijnde dealer

Werkplaatsuitrusting
Uiteraard voorzien wij graag werkplaatsen van alle tools om zowel de analoge als de digitale tachografen goed te kunnen onderhouden. Van ijkapparatuur om de tacho's te controleren en kalibreren tot online software waarmee testrapportages gemaakt kunnen worden.

Trainingen voor werkplaatsen

Wij verzorgen trainingen zowel op onze eigen locatie in Eindhoven als bij onze distributie en zelfs in-company bij jou op locatie. Tijdens deze praktijkgerichte trainingen zorgen we dat (aankomend) tachograaftechnici snel thuis is op het gebied van de tachografen.

Wil je jouw werkplaats omtoveren tot Geautoriseerde werkplaats Slimme Tachograaf?

 

Ook geautoriseerde werkplaats Slimme Tachograaf worden?

Altijd een partner in jouw buurt

Bekijk onze oplossingen

Werkplaatstrainingen

VDO heeft voor werkplaatspersoneel professionele praktijkgerichte trainingen.

Werkplaatstrainingen

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief