VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Wagenpark

Ontdek de oplossingen van VDO op het gebied van tracking en tracing van voertuigen. Een goede tracking en tracing van de voertuigen is uiteraard van groot belang voor een flexibele logistieke planning. Nog flexibeler wordt je planning met geofencing, want daarmee heb je de mogelijkheid om je klant of ander afleveradres te informeren over de exacte aankomsttijd van de lading.

 

Een flexibele planning kan ook wel beschouwd worden als het geheim tot een efficiënt beheer van het wagenpark. Om ook opdrachten op korte of zelfs zeer korte termijn te kunnen accepteren en uitvoeren is het van belang snel te kunnen reageren. Ook als zich onvoorziene omstandigheden voordoen is het fijn daar snel op in te kunnen springen.

VDO biedt de oplossingen waarmee we de planning en logistiek een stuk eenvoudiger maken. Met software waarmee je goede analyses kunt maken maar ook waarmee je real-time kunt zien waar de transporten zich bevinden zodat je snel en flexibel kunt plannen.

Met TIS-Web® zijn alle voertuigen real-time te volgen. De live data van de digitale tachograaf wordt via de Smartlink (bluetooth koppeling van de tacho met de smartphone van de chauffeur) direct naar TIS-Web® verzonden en geeft de planning altijd een duidelijk en actueel overzicht van alle locaties.

proConnect is de telematicaolossing van VDO. Ook via proConnect krijg je real-time inzage in de locaties van voertuigen, weergegeven op een digitale kaart. Inzicht in actuele snelheden, gereden routes en de mogelijkheid om gebieden rondom locaties af te bakenen (geofencing) zijn belangrijke data die via proConnect gebruikt kunnen worden bij de logistieke planning.

Altijd een partner in jouw buurt

Direct regelen


  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief