VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Voertuigcontrole

Om als wagenparkbeheerder te voldoen aan wettelijke verplichtingen moet je de data van alle tachografen en bestuurderskaarten regelmatig downloaden en archiveren. Met deze taken beschik je tegelijkertijd over waardevolle informatie om je bedrijfsvoering te optimaliseren.

Met TIS-Web® heb je een efficiënte online oplossing in handen waarmee je deze klus gemakkelijk kunt klaren. Met de diverse beschikbare modules kun je naast archiveren en evalueren ook interne bedrijfsvoering, wagenparkbezetting, routeplanning en klantenservice optimaliseren. Het enige wat nodig is is een computer of mobiel apparaat met toegang tot internet. Om het nog gemakkelijker te maken worden software updates automatisch verzorgd en wordt dataoverdracht gegarandeerd door beveiligde en versleutelde verzending.

Voertuigen zijn een kostbare investering en het is dan ook van belang de voertuigen efficiënt in te zetten. Met TIS-Web® importeer je met 1 klik alle relevante data van de digitale tachografen van alle voertuigen. Tevens heb je direct een overzicht of alle verplichte downloads zijn uitgevoerd. Met duidelijke overzichten van zo’n 20 beschikbare rapportages heb je inzicht in bijvoorbeeld brandstofverbruik, gereden kilometers en hard optrekken/remmen

Altijd een partner in jouw buurt

Direct regelen

Krachtige en eenvoudige telematica

proConnect is een universele mid-range telematicaoplossing voor beheer van het gehele wagenpark op één platform. Ontdek proConnect nu!

Krachtige en eenvoudige telematica

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief