VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Planning verbeteren

Hoe meer inzicht in real-time data, hoe beter de planning uitgevoerd kan worden. VDO maakt dit mogelijk met eersteklas oplossingen die zowel voor de chauffeur als voor de planners zeer toegankelijk zijn.

VDO biedt zowel de gebruikers van TIS-Web® als proConnect de beste tools om de planning te verbeteren. Niet alleen rittenregistratie, maar juist ook de real-time data wordt via onze software direct gecommuniceerd naar de planners.

Zijn er onverwachte gebeurtenissen onderweg? Of moet er toch ergens een extra lading worden opgehaald? Zie direct welke mogelijkheden er zijn om zo flexibel te kunnen inspringen in elke situatie.

Altijd een partner in jouw buurt

Direct regelen

Krachtige en eenvoudige telematica

proConnect is een universele mid-range telematicaoplossing voor beheer van het gehele wagenpark op één platform. Ontdek proConnect nu!

Krachtige en eenvoudige telematica

Wagenpark

Een efficiënte planning en gedegen analyse van beschikbare informatie bespaart tijd en geld. Met de oplossingen van VDO weet je exact waar je voertuigen zijn en krijg je inzicht in tachograafdata en dat geeft je de mogelijkheid de planning continue te optimaliseren.

Wagenpark

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief