VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

TIS-Web Fleet App

De TIS-Web® Fleet App is een handige oplossing voor fleetmanagers die hiermee eenvoudig kunnen communiceren met de chauffeurs. Deze app standaardiseert voertuig-checks vóór het rijden en zorgt ervoor dat elk vrachtwagen voldoet aan de technische voorschriften.

In aanvulling op de VDO Driver App lanceerde VDO een waardevolle oplossing voor fleetmanagers. De TIS-Web® Fleet App voor Android is beschikbaar voor alle VDO TIS-Web® gebruikers. Dankzij de messaging-functie maakt deze App van de smartphone een gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte interface tussen fleetmanager en chauffeur. Beide partijen kunnen met de App snel en direct met elkaar communiceren én hebben tegelijkertijd toegang tot de fleetmanagement-data in VDO TIS-Web®.

De nieuwe TIS-Web® Fleet App maakt de communicatie tussen chauffeurs en het kantoor gemakkelijk en heel direct. Belangrijke informatie wordt onmiddellijk en automatisch verzonden. Dit bespaart veel tijd en is ideaal voor optimaal wagenparkbeheer. Zo kunnen bestuurders bijvoorbeeld eenvoudig hun wagen controleren op de punten die de wettelijke ongevallenverzekering voorschrijft met behulp van voorgedefinieerde checklists. De bevindingen worden via de App opgeslagen en in een rapport verzonden naar TIS-Web® en weergegeven in de TIS-Web® Communicator.

Constateert de chauffeur gebreken aan de vrachtwagen, dan is de fleetmanager direct op de hoogte. Zo maakt de App het mogelijk om reparatiewerkzaamheden al in te plannen voordat het voertuig terug is op de basis. Inactieve voertuigen worden zo tot een minimum beperkt.

De TIS-Web Fleet App verbetert de efficiency door meer transparantie te creëren voor fleetmanagers

 

Altijd een partner in jouw buurt

Direct regelen


  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief