VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Rittenregistratie vrachtwagen

Alle ritten duidelijk in kaart

Elk transportbedrijf zal herkennen dat de focus ligt op het plannen en vervoeren van transporten. Het is vaak een hele uitdaging om de planning goed te regelen, omdat je bijvoorbeeld rekening moet houden met rij- en rusttijden van chauffeurs en de verschillende eisen van de klant m.b.t. de te vervoeren vracht. Een sluitende rittenregistratie voor vrachtwagens is hierbij onmisbaar en met de oplossingen van VDO helpen wij je om de rittenregistratie een stukje makkelijker te maken.

Fleet management vrachtwagens

Het wagenparkbeheer van transport en logistieke bedrijven wordt meestal ondergebracht bij de fleet manager of wagenparkbeheerder. Met onze tools hebben wij voor jou het middel om je wagenpark te kunnen optimaliseren door een uitgebreid inzicht in alle belangrijke factoren. Fleet management kun je op maat inzetten door te kiezen voor de modules die je wilt gaan gebruiken. Afhankelijk van de grootte van je wagenpark kun je dan ook een oplossing vinden die past bij jouw bedrijf.

Rittenregistratie vrachtwagen

TachoDataCheck

Hoeveel grip heb jij op je wagenpark? Heb je soms het gevoel dat zaken anders kunnen, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Meld je dan aan voor een TachoDataCheck wat je inzicht geeft in je tachograafdata en wij jouw data controleren en analyseren zodat je precies weet waar je op moet letten!

TachoDataCheck aanvragen

Rittenregistratie vrachtwagen

Heb je 1 of meer vrachtwagens voor je bedrijf rijden? Dan hoeven we je niet te overtuigen van het belang van rittenregistratie. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden voor rittenregistratie en hebben altijd een oplossing op maat die bij je past. Het rittenregistratiesysteem van VDO is al voor veel transportbedrijven de uitkomst geweest voor het effectief plannen van chauffeurs, ritten en voertuigen. Bij het gebruik van een rittenregistratiesysteem kan er rekening gehouden worden met de tijden van de chauffeurs, maar ook met de voorkeur voor levering van de klanten. Hierdoor wordt de service naar de klanten vaak veel beter. Daarnaast is het ook voor de chauffeurs een fijn systeem om mee te werken. Het inplannen gaat veel effectiever en duurzamer.

Bestuurderskaart uitlezen? VDO biedt verschillende oplossingen

Zowel de wagenparkbeheerder als de chauffeur wil graag zo veel mogelijk informatie tijdens en over het rijden. Zo worden bijvoorbeeld op de bestuurderskaart gegevens opgeslagen over de rij- en rusttijden. Een bestuurderskaart uitlezen is ontzettend belangrijk. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor het optimaliseren van de de planning en kan zowel de planner als de chauffeur zien of de Rijtijdenwet goed in acht wordt genomen. VDO heeft verschillende soorten uitleesapparatuur ontwikkeld en wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste uitleesapparatuur voor jouw situatie. VDO biedt oplossingen voor lange afstanden, automatische verzending van de bestuurderskaartgegevens en tachograafdata en zelfs mobiel beheer van data. De bestuurderskaart uitlezen gaat altijd veilig en betrouwbaar. 

 

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief