VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Kilometerregistratie

Ben je klaar met het handmatig bijhouden van de gereden kilometers? Het bijhouden van een sluitende kilometerregistratie voor lichte bedrijfswagens is door de Belastingdienst verplicht. Hiermee kan je aantonen dat er met de voertuigen niet meer dan 500 kilometer per jaar privé wordt gereden. Gelukkig hoeft dit niet handmatig en kun je met proConnect je gereden kilometers betrouwbaar bijhouden, zonder moeite en fiscusproof. Hiermee weet je zeker dat de data sluitend en kloppend is. VDO Nederland biedt jou de perfecte oplossing.

proConnect bekijken

proConnect kilometerregistratie

Je steun en toeverlaat op kantoor is proConnect. Met onze eenvoudige, praktische en betaalbare telematicaoplossing zorg je voor een sluitende kilometerregistratie die ook door de Belastingdienst goedgekeurd wordt. Het is een kastje die je installeert en die alle data verzamelt en verstuurt. Je ontvangt nauwkeurige kilometerregistratie, maar ook andere praktische data. Zo ben je direct helemaal compleet.

Bovendien kan met proConnect de data uit de tachograaf op kantoor worden geanalyseerd en gebruikt worden voor diverse doeleinden zoals betere planning en rijstijlanalyse. Hiermee bespaar je uiteindelijk kosten en veel tijd. 

Voordelen kilometerregistratie van VDO

 • Sluitende en kloppende data
 • Geen handmatig werk meer
 • Zeer betaalbaar
 • Zeer nauwkeurig
 • Goedgekeurd door de Belastingdienst
 • Gemakkelijk en snel in gebruik
 • Verbetering van de prestaties

Digitale tachograaf

De meest recente digitale tachograaf van VDO, ook wel bekend als DTCO 3.0 is onder andere uitgerust met de VDO Counter. Deze geeft je een precies beeld van de gereden tijden en geeft dus aan hoe lang je nog door kunt rijden en wanneer het tijd is voor pauze. Het systeem is stabiel en efficiënt voor zowel de vrachtwagenchauffeur als op kantoor waar data beheerd en geanalyseerd wordt.

VDO biedt ook oplossingen waardoor er niet meer omgekeken hoeft te worden naar de tachograafdata. Lees hier meer over.

Hoe realiseer je een sluitende kilometerregistratie?

VDO is marktleider als het gaat om voertuigelektronica en tachograaf oplossingen. Onze oplossingen zijn dan ook heel betrouwbaar en gebruiksvriendelijk en heel belangrijk: We maken een sluitende kilometerregistratie voor jou ook nog eens eenvoudig te realiseren. Niet voor niets hebben al heel veel transportbedrijven gekozen voor een oplossing van VDO.

Uiteraard moet de data uit je digitale tachograaf ook beheerd worden. Voor het databaheer biedt VDO daarom diverse oplossingen en services:

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

 • Advies en ondersteuning

  Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

  Aanmelden voor nieuwsbrief